Wij werken uitsluitend op afspraak. Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?


Natas piercing & I.T.C Emmen
Laan van het Kinholt 475, Emmen
Telefoonnummer: 0618844644


Mededeling voor iedereen die elders een piercing heeft laten zetten.

Wij ontvangen dagelijks zoveel e-mail met vragen om hulp, advies of eerste hulp bij zorgelijke klachten na het laten zetten van een piercing bij een tattoo shop of schoonheidssalon dat wij niet in staat zijn deze allemaal persoonlijk te beantwoorden. Het kost ons dermate veel tijd dat dit ten koste gaat van de dienstverlening aan onze eigen klanten. Wij willen niets liever dan iedereen naar volle tevredenheid helpen en/of adviseren maar wij voelen ons niet verantwoordelijk voor het geleverde werk van anderen. Wil je advies of heb je vragen dan verzoeken wij je om een afspraak te maken voor een persoonlijk consult. In dit consult zullen al je vragen beantwoord worden en krijg je duidelijk advies over bv wondverzorging of piercing nazorg. De kosten van dit consult bedragen €15.00 per 20min.

 Route:

Vanaf de rondweg Emmen neem je de afslag Emmerhout. Daarna de 2e straat linksaf slaan en de Laan van het Kinholt inrijden. Als je bijna aan het eind van de laan bent zie je 2 witte strepen op de weg met een bordje 30 km zone. Vlak daarna ga je linksaf. Dan rij je door (paar bochtjes) tot het EINDE van de parkeerplaats/pleintje. (in het midden staat een boompje) Op parkeerplaats/pleintje is het het GRIJZE huis in de linkerhoek!

LET OP: De meeste navigatiesystemen sturen je METEEN links naar de eerste parkeerplaats. Niet doen maar doorrijden tot het pleintje waar het dood loopt en het boompje staat.