Natas piercing

 

Piercings

 

Piercings.


Wij zetten alle soorten piercings en bespreken graag met jou de mogelijkheden. Bij sommige piercings kun je kiezen tussen een ringetje of een staafje, verschillende diktes en materialen. Denk hierbij aan titanium of P.T.F.E. We leggen graag de voor- en eventuele nadelen van de div. soorten sieraden uit. Bij alle piercings die wij zetten zit een goede nazorg. Deze bestaat uit een schriftelijke uitleg en een ondersteunende antiseptische spray. 


Wij zetten neuspiercings met het onderstaande sieraad zodat je er zeker van bent dat hij stabiel kan genezen en je hem niet kunt kwijtraken. Een, zogeheten wokkeltje of pinnetje, glijd gemakkelijk uit het gaatje dat (zeker in het begin) snel dicht zal gaan. Het sieraad is van P.T.F.E en de steentjes zijn er in div maten en kleuren.


Oorpiercings worden veelal gezet met het onderstaand Titanium sieraad waar dan verschillende knopjes/steentjes op gedraaid kunnen worden. Kies zelf je kleur of maat. Liever een ringetje? Geen probleem, we hebben verschillende soorten en maten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.


Tepelpiercings worden standaard met een recht Titanium staafje gezet. onze ervaring heeft ons geleerd dat dit het beste werkt tijdens de genezingsperiode. Wil je je piercing toch graag met een ringetje gezet hebben dan kan dit uiteraard ook.

Intiempiercings kunnen met staafjes of ringetjes gezet worden. Alles in overleg. Tongpiercings worden met een ruim bemeten staafje gezet zodat je geen last krijgt wanneer je tong gaat zwellen. Zodra de zwelling af neemt mag je terug komen om je staafje te laten vervangen voor een korter exemplaar. Er zitten 3 wissels bij de prijs inbegrepen. We zetten een navelpiercing met een sierlijk sieraad, namelijk onder EN boven een steentje. Kies zelf je kleur! Alle piercings rond de mond worden ook met een ruim sieraad gezet. Een wissel is altijd bij de prijs inbegrepen! Wil je een Tragus of Helix? Kies ook dan weer zelf je maat en kleur steentje. Al onze sieraden zijn van Titanium en zijn er in de kleur zilver, goud en zwart.


Maten sieraden.

De meeste piercing sieraden zijn 1.2mm of 1.6mm dik. We hebben een grote voorraad aan sieraden in huis. Wil je een piercing laten zetten met een “afwijkende” maat? We kunnen je piercing zetten ™ diktemaat 2.4! Populair bij o.a de Prins Albert!


Kijk voor voorbeelden in het fotoalbum.