Informatie over div. soorten piercings die je kunt laten zetten

We zetten alle soorten piercings bij mannen en vrouwen. Bijna alles is mogelijk en bespreekbaar. Hier volgen een aantal voorbeelden.

Bij sommige piercings kun je kiezen tussen een ringetje of een staafje, verschillende diktes, kleuren en materialen. Denk hierbij aan titanium of P.T.F.E.  We leggen graag de voor- en eventuele nadelen van de div. soorten sieraden uit. Bij alle piercings die wij zetten zit een goede nazorg. De nazorg bestaat uit een schriftelijke uitleg en een ondersteunende antiseptische spray van Prontolind. Tevens zitten de (indien nodig) wissels altijd bij de prijs inbegrepen!

Wij zetten neuspiercings met het onderstaande sieraad zodat je er zeker van bent dat hij stabiel kan genezen en je hem niet kunt kwijtraken. Een, zogeheten wokkeltje of pinnetje, glijd gemakkelijk uit het gaatje dat (zeker in het begin) snel dicht zal gaan. Het sieraad is van P.T.F.E en de steentjes zijn er in div maten en kleuren. Wil je liever een ringetje? Geen probleem want die hebben we ook in div. soorten en maten. 

Oorpiercings worden veelal gezet met het onderstaand titanium sieraad waar dan verschillende knopjes/steentjes op gedraaid kunnen worden. Kies zelf je kleur of maat. Liever een ringetje? Geen probleem, we hebben verschillende soorten en maten. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Voorbeelden vind je bij foto's

Tepelpiercings worden standaard met een recht titanium staafje gezet. onze ervaring heeft ons geleerd dat dit het beste werkt tijdens de genezingsperiode. Wil je je piercing toch graag met een ringetje gezet hebben dan kan dit uiteraard ook.

Intiempiercings kunnen met staafjes of ringetjes gezet worden. Alles in overleg.

Tongpiercings worden met een ruim bemeten staafje gezet zodat je geen last krijgt wanneer je tong gaat zwellen. Zodra de zwelling afneemt mag je terug komen om je staafje te laten vervangen voor een korter exemplaar. Er zitten 3 wissels bij de prijs inbegrepen.

We zetten een navelpiercing standaard met een sierlijk sieraad, namelijk onder EN boven een steentje. Kies zelf je kleur!

Alle piercings rond de mond worden ook met een ruim sieraad gezet. Een wissel is altijd bij de prijs inbegrepen!

Oorbellen schieten

Je kunt bij ons ook oorbelletjes laten schieten. Dit mag alleen in de oorlel. Wij schieten NIET in kraakbeen. We hebben verschillende soorten en kleuren schietoorbellen. Vraag naar de mogelijkheden.

NIEUW!  Extra lange schietoorbellen.

Normale schietoorbellen zijn in sommige gevallen te kort voor een goede genezing. Soms is de oorlel namelijk te dik voor een normale maat schietoorbel. De oorbel kan gaat knellen en/of je kunt er bijna niet meer tussen komen om hem goed te verzorgen. Hier kunnen pijnlijke problemen ontstaan. Zoals zichtbaar op de foto zijn deze schietoorbellen langer dan een normale standaard schietoorbel. Deze schietoorbel heeft geen poussette (vlindertje) sluiting maar een bolletje als sluiting. Dit geeft minder irritatie en is beter schoon te houden.
De schietoorbellen zijn van chirurgisch staal (24K) en zijn er in zilver- en goud kleur. Het bolletje aan de voorkant is 3 mm.

Wanneer je besluit gaatjes te laten schieten zullen wij jou voorlichten welke maat schietoorbellen het meest geschikt zijn voor jou oorlellen. Kosten oorbellen schieten: €17.50 tm €20.00. Voor een optimale wondverzorging adviseren wij altijd om er een flesje Prontolind nazorg spray bij te nemen. Deze is €4.00 tm €6.50Al onze piercing sieraden zijn van hoogwaardig titanium en zijn er in de kleur zilver, goud en zwart.


Pleisteradvies

Wanneer je een tepelpiercing laat zetten adviseren wij die de eerste week (sowieso 's nachts) af te plakken met een eilandpleister. Wij verkopen een eilandpleisterpakket voor €2.50 (stuk goedkoper dan bij een apotheek of drogist).

Maten van sieraden

De meeste piercingsieraden zijn 1.2mm of 1.6mm dik. We hebben een grote voorraad sieraden in huis. Wil je een piercing laten zetten met een “afwijkende” maat? We kunnen je piercing zetten t/m diktemaat 3mm! Populair bij o.a de Prins Albert!


Kijk voor voorbeelden in het fotoalbum.