Natas piercing

 

 

Hoe gaan wij te werk?

 

Je hebt een afspraak bij mij staan en ik verwelkom je op het afgesproken tijdstip in de ontvangstruimte (te laat komen is geen gebrek aan tijd maar een gebrek aan respect). We stellen ons aan elkaar voor en nemen nog even door om wat voor piercing het gaat. Ik leg de voor- en nadelen van de door jou gekozen piercing uit en beantwoorden je vragen. Je vult een GGD toestemmingsformulier in waarin je o.a. aangeeft of je medicijnen gebruikt. Dit toestemmingsformulier word door ons bewaard en kan bij inspectie door de toezichthouder van de GGD worden ingezien. Daarna gaan we de piercingruimte in waar alles klaar ligt. Het sieraad (wij zetten uitsluitend piercing die gemaakt zijn van de hoogste gradatie titanium), de naald en de tools die nodig zijn om jou piercing te zetten zijn steriel verpakt. Je piercing word gezet, je mag hem bewonderen in de spiegel en daarna word hij met een pleister of gaasje afgeplakt. Er word uitgelegd hoe je je piercing de komende tijd moet verzorgen en je krijgt je een nazorgpakket. Dit pakket bestaat uit een schriftelijke nazorg en een goede nazorgspray. Hou je goed aan de nazorg zodat je piercing netjes kan genezen en je er jaren plezier van zal hebben.

Ik heb er alle begrip voor dat je zenuwachtig bent. Graag een piercing willen en hem ook werkelijk laten zetten zijn twee verschillende dingen. Ik vind het erg belangrijk dat je je op je gemak voelt en daar zal ik ook alles aan doen wat binnen mijn macht ligt.


TIP: Wanneer je een tepelpiercing laat zetten adviseren wij die de eerste week (sowieso snachts) af te plakken met een eilandpleister. Wij verkopen een eiland pleister pakket voor €2.50 (stuk goedkoper dan bij een apotheek of drogist)