Natas piercing

 

Contact

Natas piercing

Laan van het Kinholt 475

7823 GL Emmen

0618844644 

info@natas.nl

 

  

Ik werk  uitsluitend op afspraak. Ingetrokken tepel correcties hebben altijd voorrang.  www.ingetrokkentepelcorrectie.nl


Route:

Vanaf de rondweg Emmen neem je de afslag Emmerhout. Daarna de 2e straat linksaf slaan en de Laan van het Kinholt inrijden. Als je bijna aan het eind van de laan bent zie je 2 witte strepen op de weg met een bordje 30 km zone. Vlak daarna ga je linksaf. Dan rij je door (paar bochtjes) tot het EINDE van de parkeerplaats/pleintje. (in het midden staat een boompje) Op parkeerplaats/pleintje is het het GRIJZE huis in de linkerhoek!

LET OP: De meeste navigatiesystemen sturen je METEEN links naar de eerste parkeerplaats. Niet doen maar doorrijden tot het pleintje waar het dood loopt en het boompje staat.


Voor informatie of het maken van een afspraak graag onderstaand contactformulier invullen. Let op; het antwoord op je email kan in je spam box of verwijderde items komen!


Gebruik dit formulier NIET voor vragen of afspraken omtrent ingetrokken tepelcorrecties. Graag via mail naar; info@ingetrokkentepelcorrectie.nl


   U kunt bij mij ons niet pinnen.